Randigt, randigt och ännu mera randigt...

Randigt är min absoluta favoritfärg! Om jag av någon anledning lyckas hitta några kläder jag gillar, så är de randiga, köper jag något till sambon så är det randigt... Randigt är helt enkelt snyggast!!!

Igår var jag inne på en (för mig) ny tygaffär här i stan, och oj va mycket fint det fanns! Utbudet var extremt mkt större än Ohlssons tyger (som jag av någon anledning fått för mig skulle vara den enda tygaffären istan, vilken tur att jag hade fel!) och priserna var riktigt bra!

Skulle egentligen bara ha vit mudd, men kom såklart därifrån med svart, vit och beige mudd, samt två randiga tyger (en grå/svart och en vit/röd/rosa/beige). Älskar båda tygerna så mkt!!!Var även hemma hos min kompis L och hennes lilla E (vårt gudbarn!!) och pracklade på dem en alldeles för stor solhatt och muddbyxorna i förra inlägget... Även dessa var för stora, men de funkar nog om nån månad eller så! Fick dessutom tillåtelse att sy fler byxor, vilket jag gladeligen gör!!!

Har även en vision om en randig (såklart!) klänning i ett rosa tyg som jag köpte på rean på jysk för några dagar sen... Kantband till den inhandlades på ovannämda tygaffär igår, så nu finns inget som stoppar mig...!

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits